تاریخ: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۰۳
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۲۰۸۳۸۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

برنامه آموزشی تجزیه و تحلیل صورت های مالی در شعب بانک توسعه تعاون

‌می‌متالز - مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون از برنامه آموزشی تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی با رویکرد نیاز‌های مبتنی بر مساله در شعب خبر داد.

به گزارش می‌متالز، مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون با اعلام خبر برنامه آموزشی تخصصی_کاربردی تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی، اظهار داشت: برنامه آموزشی مذکور با رویکرد مساله محور و با رصد و احصاء دقیق نیاز‌های آموزشی مدیران و کارکنان صف تدوین و آغاز شده است.

میرزاخانی تصریح نمود: همکاران صف به ویژه روسای شعب دانش بانکداری و مالی مورد نیاز برای تحلیل وضعیت شعبه را در اختیار دارند و در همین زمینه ضروری است با بروزرسانی دانش و اطلاعات آن‌ها و مهارت‌افزایی مباحث تکنیکی این حوزه، اثربخشی شعب در برنامه‌های عملیاتی و همچنین تامین رضایت حداکثری مشتریان تقویت گردد.

میرزاخانی گفت: مسوولین واحد‌های بانکی در سطح صف موظف هستند وضعیت نقدینگی، جریان منابع و مصارف و مدیریت تجهیز و تخصیص منابع را به گونه‌ای تنظیم نمایند تا مجموعه بانک به عنوان یک موسسه مالی کارآمد و منظم همواره در انضباط کامل مالی و نقدینگی قرار داشته و امکان اجرای خدمات مالی و اعتباری به مشتریان و نیز برنامه‌های ملی و ایجاد اشتغال موثر توسط واحد‌های تولیدی و تعاونی فراهم باشد.

وی با اشاره به مشارکت امور استان‌ها و شعب در اجرای این برنامه همچنین افزود: طراحی و مدیریت برنامه آموزشی میان مدت و بلندمدت در یادگیری پایدار مدیران و کارکنان بانکی نقش و سهم ماندگارتری دارد و زمینه انتقال آموخته‌ها به محیط کار و ارتقای مهارت عملی با چنین رویکرد آموزشی بیشتر مهیا خواهد شد.

مدیر مرکز آموزش و پژوهش ضمن تبیین اهداف برنامه آموزشی گفت: برنامه ابلاغی با رویکرد مساله محور، همسو با برنامه عملیاتی توسعه دانش مالی و بانکداری و با هدف توسعه مهارت و شایستگی فنی، تخصصی بانکداران و توانمندسازی سرمایه انسانی و ارتقای سطح خدمات بانک و رضایت‌مندی مشتریان طراحی شده است.

حسن عاشقی رییس اداره کل آموزش در این باره گفت: برنامه آموزشی تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی بعنوان یک برنامه میان مدت و کاربردی است که هدف آن توسعه مهارت و دانش مالی و بانکی همکاران شاغل در واحد‌های صف است.

وی افزود: به منظور پایدارسازی یادگیری جامعه هدف و فراهم سازی فرصت یادگیری کیفی، کوشش شده است برنامه آموزشی متناسب با سبک و علایق یادگیری همکاران طراحی و محتوای تخصصی ارائه شده نیز در قالب‌های به همکاران ارائه گردد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده