تاریخ: ۱۰ تير ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۴۹
بازدید: ۲۵۹
کد خبر: ۱۱۴۵۱۶

پیش‌بینی رشد 30درصدی پروازهای عبوری از فضای کشور

می متالز - معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به رشد پروازهای عبوری و داخلی فضای کشور در یک ماه اخیر، گفت: پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های آتی شاهد افزایش 20 تا 30 درصدی پروازهای عبوری نسبت به موقعیت کنونی باشیم.
پیش‌بینی رشد 30درصدی پروازهای عبوری از فضای کشور

به گزارش می متالز، محمد امیرانی با اشاره به زیان متحمل شده بر صنعت هوانوردی کشور و کاهش بیش از 80 درصدی پروازهای داخلی و خارجی به دلیل شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: در سه ماه نخست جاری 43 هزار و 144 پرواز شامل 25 هزار و 365 پرواز داخلی، 14 هزار و 986 پرواز عبوری، 2045 پرواز بین المللی و 748 پرواز نظامی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در مدت مشابه سال گذشته 155 هزار و 399 سورتی پرواز شامل 46 هزار و 781 پرواز داخلی، 89 هزار و 850 پرواز عبوری و 16 هزار و 526 پرواز بین المللی داشتیم.

کاهش 112 هزار و 255 پرواز در 3 ماه نخست امسال

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در 3 ماه نخست امسال پروازهای داخلی 21 هزار و 416 سورتی، پروازهای عبوری 74 هزار و 864 سورتی و پروازهای بین المللی 14 هزار و 481 سورتی کاهش داشت و در مجموع شاهد کاهش 112 هزار و 255 پرواز هستیم.

شناورسازی درگاه ورودی کشور برای سهولت عبور پروازها

امیرانی بیان کرد: در شرایط سخت کاهش پروازها، برای حفظ درآمد شرکت اقداماتی از جمله شناورسازی درگاه ورودی کشور برای سهولت عبور پروازها و کاهش سکتورهای مراقبت پرواز را انجام دادیم.

افزایش پروازهای عبوری از 130 به 200 سورتی در یک ماه اخیر

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: از یک ماه پیش و با بازگشت پروازهای تعطیل شده، تعداد پروازهای داخلی از 150 به 400 سورتی در روز و پروازهای عبوری نیز از  130 به 200 سورتی افزایش یافته و پیش بینی می‌شود تعداد پروازهای فعلی نیز در ماه های آتی به رشد 20 درصدی برسد.

وی با اشاره به رشد پروازهای عبوری و داخلی فضای کشور در یک ماه اخیر، گفت: پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های آتی شاهد افزایش 20 تا 30 درصدی پروازهای عبوری نسبت به موقعیت کنونی باشیم.

رایزنی برای افزایش پروازهای عبوری و ارایه بسته‌های تشویقی

امیرانی همچنین با اشاره به تشکیل کمیته جذب پروازهای عبوری با حضور مدیران کل کنترل ترافیک هوایی و دفتر بازرگانی و سرمایه‌گذاری توضیح داد: این کمیته در حال رایزنی با مشتریان بزرگ برای افزایش پروازهای عبوری و نیز دریافت مجوز وزیر راه و شهرسازی برای ارایه بسته تشویقی (تخفیف ویژه) در ازای افزایش پروازهای عبوری است.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به ایجاد محدودیت‌ از سوی برخی شرکت های اروپایی پس از سانحه هواپیمای اوکراینی، در حال رایزنی با شرکت های هواپیمایی آلمانی، اتریشی، هلندی و انگلیسی برای استفاده از آسمان کشورمان توسط پروازهای اروپایی هستیم.

امیرانی تاکید کرد: با توجه به ایمنی فضای کشور و مجهز بودن به تجهیزات کمک ناوبری و راداری بروز، مشکلی برای استقبال از پروازهای بیشتر نداریم.

رونمایی از برج مراقبت سیار داخلی با حضور وزیران راه و دفاع

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: با وجود ‌کمبود اعتبار و مشکلات ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا، اواسط ماه جاری از نخستین برج مراقبت سیار داخلی با حضور وزیران راه و شهرسازی و دفاع و پشتیبانی رونمایی می‌شود.

 قرارداد راه اندازی پنج برج موبایل

وی ادامه داد:‌ قرارداد راه اندازی پنج برج موبایل را حدود 18 ماه پیش با شرکت صاایران منعقد کردیم که قرار است از نخستین برج موبایل آماده شده آماده نصب در فرودگاه مهرآباد بهره برداری شود.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران هزینه ساخت پنج برج موبایل داخلی را در مجموع حدود 500 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: برای تامین هر یک از این برج ها از شرکت‌های خارجی باید بیش از 400 میلیارد ریال هزینه متقبل شویم.

امیرانی گفت: اکنون تنها برج موبایل کشور که از شرکت کانادایی خریداری شده فرسوده شده که پس از بازسازی در مرکز کنترل فضای کشور مستقر شده است.

قرارداد ساخت رادار SSR با یکی از دانشگاه‌های داخل

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران همچنین از پرداخت اولین پیش پرداخت قرارداد ساخت رادار SSR با یکی از دانشگاه‌های داخل کشور خبر داد.

وی اظهار کرد: نخستین دستگاه DME (کمک‌ ناوبری) ساخته شده توسط یک شرکت داخلی تا سه ماه دیگر تحویل می شود، همچنین در حال فراهم سازی مقدمات امضای قرارداد خرید یک دستگاه ریموت تاور با یک شرکت دانش بنیان داخلی هستیم.

نصب آزمایشی سامانه نمایش اطلاعات پرواز داخلی

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: مجوزهای لازم را برای خرید سیستم FIDS (سامانه نمایش اطلاعات پرواز) از یک شرکت داخلی دریافت کرده‌ایم که اواخر امسال به طور آزمایشی نصب خواهد شد.

تغییر ساعت عملیاتی حدود 30 فرودگاه

وی همچنین به برنامه تغییر ساعت عملیاتی حدود 30 فرودگاه به O/R (ساعت کار بر اساس تقاضای پرواز) اشاره و اظهار داشت: این اقدام به منظور صرفه جوئی منابع و استفاده بهینه از توان پرسنل صورت گرفته است.

امیرانی گفت: مراحل تجهیز اولین سامانه سیار جستجو و نجات کشور با همکاری یکی شرکت داخلی با اعتباری معادل 9 میلیارد ریال در شرف اقدام است.

 

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده