تاریخ: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۱۲
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۱۳۲۸۴۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
طی شهریورماه؛

حضور ۴ بانک در میان ۷ شرکت‌ برتر بورس

می متالز - سازمان بورس اوراق بهادار تهران از حضور 4 بانک در میان 7 شرکت برتر که بیشترین حجم معاملات را در بازار سرمایه داشتند، در پایان دوره یک ماهه شهریور سال جاری خبر داد.
حضور ۴ بانک در میان ۷ شرکت‌ برتر بورس

به گزارش می متالز، جزییات آمار و اطلاعات منتشر شده از سوی بورس تهران، حاکی از آن است که بانک تجارت با ۲۱.۱۴۸ میلیون سهم معادل ۱۳.۶ درصد، بانک صادرات با ۱۷.۳۲۹ میلیون سهم معادل ۱۱.۲ درصد، بانک ملت با ۶.۶۶۲ میلیون سهم معادل ۴.۳ درصد و بانک پارسیان با ۵.۶۹۷ میلیون سهم معادل ۳.۷ درصد در بین ۷ شرکتی قرار دارند که در دوره یک ماهه شهریورماه ۹۹ درصد بیشترین حجم معاملات بورس را به خودشان اختصاص داده‌اند.

۲ بانک در بین ۷ شرکت برتر ارزش معاملات

همچنین در ماه پایانی تابستان سال جاری در میان ۷ شرکتی که بیشترین ارزش معاملات بورس را به دست آورده‌اند ۲ بانک حضور دارد به‌طوری‌که بانک تجارت با ۶۷.۲۸۱ میلیارد ریال معادل ۳.۶ درصد و بانک صادرات با ۶۳.۵۷۳ میلیارد ریال معادل ۳.۴ درصد سهم عمده‌ای در بین برترین‌ها از نظر ارزش معاملات برخوردار بوده‌اند.

افت ۳۳ درصدی ارزش معاملات

گفتنی است در ۲۱ روز کاری شهریور ۹۹، ارزش معاملات در مقایسه با مرداد ۹۹، معادل (۳۳) درصد افت یافت و از ۳.۴۵۲.۳۲۶ میلیارد ریال به ۲.۳۱۷.۲۴۶ میلیارد ریال رسید.

کاهش ۷ درصدی حجم دادوستدها

بر اساس این گزارش، در این دوره زمانی حجم سهام معامله شده در تالار شیشه‌ای از ۲۰۲.۳۶۶ میلیون سهم به ۱۸۹.۱۴۳ میلیون سهم، معادل (۷) درصد کاهش را به ثبت رسانده است.

عملکرد بازار اول و دوم

افزون بر این از ابتدای سال تاکنون حجم و ارزش معاملات بازار سهام «اول و دوم» به ترتیب برابر با ۱.۰۹۰.۱۲۶ میلیون سهم و ۱۴.۲۰۶.۶۸۶ میلیارد ریال بوده است.

ریزش ۴۶ درصدی دفعات معاملات

همچنین این آمار نشان می‌دهد که در شهریورماه ۹۹ دفعات معاملات بازار با (۴۶) درصد افت در مقایسه با مرداد ۹۹ کاهش یافت و از ۵۸.۲۹۴.۵۹۵ هزار دفعه به ۳۱.۳۰۱.۷۲۱ هزار دفعه رسیده است که نشان می‌دهد نوسان بازار سهام در تعداد دادوستدهای بورس تاثیر عمده‌ای از خود برجای گذاشته است.

افت ۸۲ درصدی ارزش بازار

این گزارش می‌افزاید: ارزش بازار سهام در پایان شهریور ۹۹ در مقایسه با ماه مشابه سال قبل به میزان (۴۸.۹۹۰.۴۶۶) میلیارد ریال افت برابر با ۸۲ درصد کاهش یافت و از ۶۰.۰۳۵.۸۹۱ میلیارد ریال به ۱۱.۰۴۵.۴۲۵ ریال رسید.

عناوین برگزیده