تاریخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۴۴
بازدید: ۹۲
کد خبر: ۱۳۶۲۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نظری خانقاه مطرح کرد:

دیپلماسی اقتصادی بانک مرکزی برای آزادسازی منابع ارزی؛ ضرورت انعقاد پیمان‌های پولی میان ایران و کشورها

می متالز - عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مهم ترین راه کار برای تبادلات اقتصادی میان کشورمان با کشورهای دیگر و بازگشت درآمدهای ارزی، ایجاد و انعقاد پیمان‌های پولی چندجانبه میان کشورها است، قطعا کشورها باید خود را از سلطه دلار رها کرده و به سمت استفاده از پول های ملی حرکت کنند.
دیپلماسی اقتصادی بانک مرکزی برای آزادسازی منابع ارزی؛ ضرورت انعقاد پیمان‌های پولی میان ایران و کشورها

سیدغنی نظری خانقاه

به گزارش می متالز، سیدغنی نظری خانقاه عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی، سفر همتی رئیس کل بانک مرکزی به کشور عراق را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این سفر با هدف مذاکره با مقامات بانکی و اقتصادی عراق صورت گرفت و طبق گفته های رئیس کل بانک مرکزی نتایج و دستاوردهای قابل قبولی در حوزه آزادسازی منابع ارزی و رفع محدودیت ها داشته است.

 

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به نظر من سفر رئیس کل بانک مرکزی به کشور عراق با تأخیر صورت گرفت، این سفر باید خیلی زودتر انجام می شد، البته آقای همتی باید در چند ماه اخیر برای آزادسازی پول های بلوکه شده کشورمان به کشورهای بسیاری سفر می کرد که متأسفانه این مساله محقق نشد.

 

بانک مرکزی از دیپلماسی اقتصادی برای آزادسازی منابع ارزی استفاده کند

وی افزود: در سال اخیر بسیاری از درآمدهای کشورمان در قبال ارائه خدمات و کالا به کشور بازنگشته و این مساله موجب کمبود ارز و افزایش قیمت ها در بازار داخلی شده است، ازاین رو بانک مرکزی و دستگاه های مرتبط باید از ظرفیت های موجود برای دیپلماسی اقتصادی با کشورهای مربوطه استفاده کنند.

 

تأثیر چشمگیر آزادسازی منابع ارزی در اقتصاد کشور

نظری خانقاه ادامه داد: آزادسازی منابع ارزی کشورمان در کشورهای مختلف از جمله عراق تأثیر گسترده ای در اقتصاد کشورخواهد داشت و این مساله می تواند به ثبات بازار کمک شایانی کند.

 

انعقاد پیمان‌های پولی دوجانبه مهم ترین راه کار برای تبادلات اقتصادی و ارزی

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: به نظر من اساسی ترین و مهم ترین راه کار برای تبادلات اقتصادی میان کشورمان با کشورهای دیگر و بازگشت درآمدهای ارزی، ایجاد و انعقاد پیمان‌های پولی دوجانبه و چندجانبه میان کشورها است، قطعا کشورها باید خود را از سلطه دلار رها کرده و به سمت استفاده از پول های ملی حرکت کنند.

وی گفت: در سال اخیر موضوعات بسیاری درباره انعقاد پیمان های پولی میان ایران با کشورهای مختلف مطرح شده، اما متأسفانه تاکنون این امر به درستی محقق نشده است.

عناوین برگزیده