تاریخ: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۵۰
بازدید: ۱۷۸
کد خبر: ۳۸۵۶۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

کارخانه سیمان چشم انتظار سرمایه‌گذاران آلمانی

می متالز - سال پیش در همایش سرمایه‌گذاری که در هتل استقلال تهران برگزار شد، شهردار تهران فهرستی از پروژه‌های شهرداری تهران را برای شرکت‌کنندگان آلمانی این همایش برشمرد.
کارخانه سیمان چشم انتظار سرمایه‌گذاران آلمانی

به گزارش می متالز، یکی از این پروژه‌ها که پیروز حناچی از آن نام برد، بازآفرینی کارخانه سیمان ری بود. حالا سفیر آلمان به دعوت و با همراهی شهردار تهران از کارخانه سیمان ری بازدید کرد.
شهردار تهران در این بازدید «کلور برشتولد» را با پیشینه تاریخی و صنعتی این کارخانه آشنا کرد و او را در جریان برنامه شهرداری تهران برای احیای این مجموعه صنعتی قدیمی قرار داد.

سیمان ری نخستین کارخانه سیمان ایران است و در سال ١٣١٢ از سوی مهندسان آلمانی ساخته شد. برشتولد نیز با اشاره به تجهیزات آلمانی موجود در این محل، سیمان ری را نشان‌دهنده روابط صنعتی دیرینه دو کشور دانست و از پیشنهاد شهردار تهران برای تشویق شرکت‌های آلمانی به مشارکت در طرح احیای این مجموعه صنعتی مشتاقانه استقبال کرد. براساس طرحی که به تصویب هیأت وزیران رسیده است، کارخانه سیمان ری به‌عنوان اثری با ارزشِ میراث صنعتی احیا و بازتعریف می‌شود. حناچی که بارها در صحبت‌های خود از این کارخانه نام برده بود، این پروژه را گامی برای باز زنده‌سازی‌ ارزش‌های معماری معاصر ایران و پاسداری از میراث ناملموس صنعتی و اجتماعی بخشی از تهران دانست و گفت: خروج صنایع فرصتی برای باززنده‌سازی فضای موثر شهری است.

 

پروژه‌هایی در جنوب تهران

شهردار تهران همچنین از پروژه مجموعه فرهنگی- خدماتی «طغرل» در منطقه ۲۰ بازدید کرد و در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهری در منطقه ۱۷ نیز بر تلاش مدیریت شهری برای کاهش فاصله شمال و جنوب پایتخت تأکید کرد و گفت: بزرگ‌ترین پروژه در این منطقه، محوری است که به مسیر قطار تهران - تبریز مربوط می‌شود و مسابقه‌ای هم برای طراحی آن برگزار شد.

او ادامه داد: علاوه بر این پروژه مهم که از سوی شهرداری تهران پیگیری می‌شود، امروز ۱۴پروژه عمدتا خدماتی همچون میدان تره‌بار، سالن‌های ورزشی و چند مسیر ترافیکی به بهره‌برداری رسید. تلاش ما این است با ارائه خدمات بهتر فاصله شمال و جنوب تهران را کمتر کنیم و این کار را انجام خواهیم داد. تقریبا تمامی پروژه‌ها از جنس مشارکتی بود و در شرایطی که وضعیت بودجه چندان خوب نیست قاعدتا به‌دنبال پروژه‌های بی‌اوتی و بی‌ال‌اوتی هستیم.

شهردار تهران درباره خرید اتوبوس دست دوم نیز گفت: در برخی کشورها اتوبوس‌هایی با پیمایش کمتر از ۱۰۰هزار کیلومتر، درحالی‌که شرایط مناسبی دارند به دلایل قانونی با ۵سال فعالیت، کنار گذاشته می‌شوند و قیمت این اتوبوس‌ها گاهی یک دهم قیمت همان اتوبوس نو است. اگر شرایط فراهم شود از آنها استفاده می‌کنیم.

حناچی همچنین درباره افزایش قیمت کرایه تاکسی بیان کرد: برای تاکسی‌ها ۲۳درصد و برای مترو ۲۰درصد افزایش قیمت مصوب شد که ما طبق مصوبه عمل می‌کنیم. وی در پاسخ به این سؤال که آیا شورای شهر به‌دنبال افزایش عوارض از بافت فرسوده است، تصریح کرد: اولا بافت فرسوده معاف از عوارض است، ثانیا ضرایبی برای صدور پروانه وجود دارد و اگر این ضرایب را نادیده بگیریم یا متناسب با قیمت مسکن درنظر نگیریم، یکی از تبعات آن این است که این سرمایه عظیم شهر به قیمت نازل در اختیار سازندگان قرار می‌گیرد.
حناچی با اشاره به انتصاب سیدمناف هاشمی به‌عنوان مشاور شهردار تهران گفت: مناف هاشمی کارمند شهرداری تهران و جزو مدیران با تجربه کشور است و اگر شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده سهم می‌برند نتیجه تلاش ایشان است. تلاش می‌شود از تجربیات ایشان استفاده کنیم.

منبع: همشهری
عناوین برگزیده