تاریخ: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۵۲
بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۵۰۰۳۹
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
رییس اداره تعاون سازمان صمت فارس خبر داد؛

فارس رتبه ۴ تعداد معادن کشور/ وجود ۲۰ ماده معدنی در استان فارس

می متالز - رییس اداره تعاون سازمان صمت فارس گفت: در استان فارس ۲۰ ماده معدنی وجود دارد که سنگ نما و تزیینی مرمریت بیشترین فراوانی را دارند که سنگ‌های تزیینی بیشتر از نی ریز، بوانات، خرم بید و آباده استخراج می‌شود.
فارس رتبه ۴ تعداد معادن کشور/ وجود ۲۰ ماده معدنی در استان فارس

به گزارش می متالز، رییس اداره تعاون سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت متولی امور معدنی است و برای استخراج، اکتشاف و خدمات معدنی پروانه صادر می‌کند.

شکری افزود: در استان فارس ۲۰ ماده معدنی وجود دارد که سنگ نما و تزیینی مرمریت بیشترین فراوانی را دارند که سنگ‌های تزیینی بیشتر از نی ریز، بوانات، خرم بید و آباده استخراج می‌شود.

او ادامه داد: در فارس ۶۱۹ پروانه بهره برداری معادن صادر شده که بیشتر مجوز‌های صادر شده مربوط به سنگ‌های تزیینی و سنگ نما، خاک‌های صنعتی و مصالح ساختمانی است و ۲ هزار و ۳۲۵ میلیون تن ذخیره با سرمایه گذاری ۶۹ هزار و ۶۶۸۰ میلیارد ریال، اشتغال ۸ هزار و ۲۵۵ نفر و میزان استخراج سالانه ۴۹ و نیم ملیون تن را شامل می‌شود.

رییس اداره تعاون سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: در بخش مرمریت سنگ تزیینی ۱۵۵ پروانه صادر شده که میزان ذخیره این سنگ ۱۶۴ میلیون تن با سرمایه گذاری ۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال، اشتغال ۳ هزار و ۲۰۰ نفر و استخراج سالانه ۲ و ۷ دهم میلیون تن است.

شکری اظهار داشت: در بخش خاک صنعتی و نسوز ۳۹ پروانه صادر شده که ذخیره مجموعه معادن ۱۱۷ میلیون تن با سرمایه گذاری ۵۳۰ میلیارد ریال، اشتغال ۶۰۲ نفر واستخراج سالانه ۱۶ و ۷ دهم میلیون تن است.

او بیان کرد: بر اساس آمار سال ۹۶، استان فارس در تعداد معادن رتبه ۴، ذخیره مواد معدنی رتبه ۸، میزان استخراج اسمی رتبه ۴، اشتغال رتبه ۷ و سرمایه گذاری رتبه ۷ را به دست آورد.

رییس اداره تعاون سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس با بیان این که افرادی که پروانه دریافت کردند می‌توانند با ارائه درخواست، تسهیلات گمرکی برای واردات ماشین آلات زیر ۱۰ سال قدمت دارند دریافت کنند افزود: همچنین شرکت دولتی ایمیدرو بر اساس طرح بهره برداری معادن، آن‌ها را بیمه و برای خرید ماشین آلات وام پرداخت می‌کند.

شکری گفت: بهترین بخش سرمایه گذاری معادن، در صنایع فرآوری است که به تکنولوژی به روز نیاز دارد.

عناوین برگزیده