تاریخ: ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۰۹
بازدید: ۱۸۶
کد خبر: ۹۳۱۷۰
سرویس خبر : محیط زیست
رییس هیات عامل ایمیدرو خبر داد؛

توسعه سرمایه‌گذاری‌های حوزه صنایع معدنی در سال جهش تولید/ اکتشافات و استخراج افزایش می‌یابد/ کمک ۱۳۶ میلیاردی بنگاه‌های صنایع معدنی به ستاد مقابله با کرونا

می متالز - رییس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن در حوزه صنایع معدنی گفت: در حال حاضر تمام معادن و صنایع معدنی ایران فعال بوده و خوشبختانه بیشترین همت در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی توسط بنگاه‌های حوزه معدن و صنایع معدنی صورت گرفته است. به طوری که این بنگاه‌ها ۱۳۶ میلیارد تومان به ستاد مقابله با کرونا کمک کرده‌اند. ایمیدرو نیز برای تامین اقلام بهداشتی قدم برداشته است.
توسعه سرمایه‌گذاری‌های حوزه صنایع معدنی در سال جهش تولید/ اکتشافات و استخراج افزایش می‌یابد/ کمک ۱۳۶ میلیاردی بنگاه‌های صنایع معدنی به ستاد مقابله با کرونا

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور از توسعه سرمایه‌گذاری‌های حوزه صنایع معدنی در سال "جهش تولید" خبر داد و گفت: علارغم مشکلات بانکی در عرصه بین‌الملل، تمرکز ایمیدور در سال جاری بر افزایش سرمایه‌ بنگاه‌های بزرگ است. در این راستا برنامه‌ریزی شده سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها در بنگاه‌های بزرگ مانند: فولاد مبارکه، مس، گل‎گهر و چادرملو در هماهنگی با سازمان بورس و سایر سهامداران، صرف توسعه صنایع معدنی شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه ایمیدرو از سال ۹۸ زیرساخت‌های جهش در تولید را فراهم کرده است، گفت: بیش از ۳۰۰ هزار کیلومتر مربع، عملیات اکتشافی اولیه صورت گرفته است. قطعا با اکشتافات تکمیلی، این عرصه‌های معدنی طبق قانون به سرمایه‌گذاران واگذار خواهد شد. این برنامه گامی در جهت ایجاد توازن در زنجیره صنایع معدنی محسوب می‌شود که خوراک آتی صنایع را تامین کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به طرح‌های نیمه تمام گفت: در سال ۹۸، مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار پروژه معدنی و صنایع معدنی افتتاح و در سال ۹۹  شاهد تولید آنها خواهیم بود.

غریب پور با بیان اینکه افزایش تولید مستلزم سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: خوشبختانه ایمیدرو منابع لازم برای سرمایه‌گذاری و دانش فنی مورد نیاز برای افزایش تولید در "سال جهش تولید" را دارد.

وی از ادامه فعال‌سازی معادن کوچک و متوسط در سال ۹۹ خبر داد و افرود: معادن کوچک و متوسط به دلیل اشتغال‌زایی و گستردگی در نقاط مختلف کشور، می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار در بخش معدن و توسعه متوازن کشور نقش بسیار مهمی ایفا کند. سال گذشته تعداد ۱۴۶ معدن تا اواخر اسفند سال ۹۸ فعال سازی شد. هر معدن به طور متوسط می‌تواند بین ۱۰ تا ۳۰ شغل ایجاد می‌کند.

وی در خصوص مشکلات آلومینا گفت: تمرکز ایمیدرو برای پودر آلومینا، از منابع داخلی است. مهمترین پروژه ما برای آلومینیوم، تولید پودر آلومینا از نفلین سینیت شهرستان سراب است.

وی با اشاره به اجاره معدن بوکسیت در گینه گفت: در این پروژه مشکلاتی وجود داشته و باعث شده است این طرح به اجرا نرسد. در حال حاضر برای تعیین و تکلیف این معدن در حال مذاکره هستیم.

وی یکی دیگر از رویکرد ایمیدرو در سال جاری را افزایش اکتشافات و استخراج عنوان کرد و افزود: برای جهش تولید باید در سال جاری اکتشافات و استخراج افزایش یابد.

رییس هیات عامل ایمیدرو خبر داد؛ اظهار کرد: امیدواریم در سال ۹۹ با همت همکاران در بنگاه‌های بزرگ حوزه معدنی و صنایع معدنی، همچنین با اقدامات خوبی که در سال گذشته انجام شده، همراه با یک برنامه مدون بتوان به شکل موثر شعار " جهش تولید" را محقق کرد.

عناوین برگزیده