تاریخ: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۳۵
بازدید: ۱۶۳
کد خبر: ۱۴۷۵۳۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
توسط مدیرعامل سرمایه‌گذاری کوثر بهمن:

"وکبهمن" آماده عرضه اولیه ۱۲ درصدی معرفی شد/ ورود یک زیرمجموعه به بورس

می متالز - مدیرعامل سرمایه‌گذاری کوثر بهمن با اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی این شرکت آماده عرضه اولیه فردا از ورود یک زیرمجموعه به بورس و مقایسه بازدهی پرتفوی با شاخص کل خبر داد.
"وکبهمن" آماده عرضه اولیه ۱۲ درصدی معرفی شد/ ورود یک زیرمجموعه به بورس

به گزارش می متالز، جلسه آنلاین معرفی شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن برای اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور عباس شفیع‌ پور مدیرعامل، قبل از ظهر امروز برگزار شد تا این شرکت 250 میلیارد تومانی آماده عرضه اولیه 12 درصدی سهام (شامل 10 درصد عرضه به عموم و 2 درصد به صندوق های سرمایه گذاری) برای فردا چهارشنبه باشد.

تاریخچه و فعالیت اصلی شرکت

عباس شفیع‌پور درخصوص تاریخچه این شرکت گفت: "وکبهمن" سال 1362 با نام شرکت کلپورگان تشکیل شد و در حوزه بازرگانی صنایع دستی فعال بود و سال ‌‏82 به یک نهاد مالی با نام مدیریت سرمایه‌گذاری کوثر بهمن تغییر یافت و از سال 96 فعالیت حرفه‌ای را در زمینه سرمایه‌گذاری آغاز کرد. فعالیت اصلی سرمایه‌گذاری در سهام، واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها، سرمایه‌گذاری در سایر اوراق ‏بهادار است.

میزان سرمایه اسمی و ارزش پرتفوی

وی افزود: 100 درصد سرمایه شرکت متعلق به بانک سینا است. سرمایه اولیه 5 میلیارد تومان بوده که طی 7 مرحله افزایش سرمایه به 250 میلیارد تومان رسیده است. ارزش پرتفوی در 31 شهریور 5 هزار میلیارد تومان بوده و اکنون به 5.8 هزار میلیارد تومان رسیده است که از نظر ارزش روز سرمایه‌گذاری، رتبه ششم و از لحاظ بازده نیز رتبه هشتم را دربین 27 شرکت داریم و با در نظر گرفتن اینکه "وکبهمن" سابقه فعالیت 4 ساله در حوزه سرمایه‌گذاری دارد، عملکرد قابل قبولی را به ثبت رسانده است.

سهم سرمایه‌گذاری‌ها و ورود یک زیرمجموعه یه بورس

این مقام مسئول درخصوص سهم سرمایه‌گذاری‌های بورسی و غیربورسی و وضعیت سهام موجود در پرتفوی توضیح داد: 96 درصد از سرمایه‌گذاری‌ها در بازار سرمایه صورت گرفته و پرتفوی شامل سهام بنیادی و عمدتا DPS محور است. بدین ترتیب پرتفوی شفافی داریم که NAV آن به راحتی قابل محاسبه است. "وکبهمن" 20 درصد از سهام شرکت فن آوا کارت را در اختیار دارد و تلاش دارد این شرکت را وارد بازار سرمایه کند. علاوه بر این دارنده 20 درصد از سهام شرکت توسعه نوآوری و فناوری سینا است که در حوزه فین‌تک و فناوری‌های نوین فعالیت می‌کند.

درآمدهای عملیاتی و سود خالص

شفیع پور درآمدهای عملیاتی را طبق پیش‌بینی بودجه 99 رقم 170 میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 152 درصد از درآمدهای عملیاتی پوشش داده و نزدیک به 280 میلیارد تومان سود محقق کردیم. سود خالص قابل تقسیم نیز در بودجه سال جاری 166 میلیارد تومان بوده که در نیمه نخست سال 250 میلیارد تومان محقق شده است. این رقم در پایان سال قبل حدود 262 میلیارد تومان بود و نشان می‌دهد پوشش سود در 6 ماه نخست سال معادل با یک سال گذشته بوده است.

مقایسه بازدهی پرتفوی با شاخص کل

وی اضافه کرد: جمع دارایی‌ها در پایان سال 98 رقم 517 میلیارد تومان بوده که در 31 شهریور سال جاری به 600 میلیارد تومان افزایش یافته و در حال حاضر نیز به حدود 700 میلیارد تومان رسیده است. بازده پرتفوی از نظر ارزش خالص دارایی‌ها در 16 آذر نسبت به ابتدای سال 212 درصد رشد داشته در حالی که بازده شاخص کل و سرمایه‌گذاری‌ها طی این مدت 197 و 183 درصد بوده است.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده