تاریخ: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۱۴
بازدید: ۷۵
کد خبر: ۱۶۲۷۶۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون امور صنایع وزارت صمت در بازدید از نمایشگاه تلکام خبر داد:

برگزاری سومین میز توسعه ساخت داخل در صنعت مخابرات در آینده ای نزدیک/ لزوم حمایت از شرکت های دانش بنیان و فن آور

می متالز - معاون امور صنایع وزارت صمت در حاشیه بازدید از نمایشگاه تلکام با تاکید بر لزوم حمایت از شرکت های دانش بنیان و فن آور از برگزاری سومین میز ساخت داخل در صنعت مخابرات در آینده ای نزدیک خبرداد و گفت: توسعه تجهیزات ساخت داخل در صنعت مخابرات را با کمک شرکت های فن آورانه دنبال خواهیم کرد.
برگزاری سومین میز توسعه ساخت داخل در صنعت مخابرات در آینده ای نزدیک/ لزوم حمایت از شرکت های دانش بنیان و فن آور

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/192611/Niaraki-Mask-Mosahebeh.JPG

به گزارش می متالز، مهدی صادقی نیارکی در حاشیه بیست و یکمین دوره نمایشگاه تلکام اظهار کرد: امروز شاهد حضور بیش از ۱۰۰ نمایشگاه داخلی ازجمله، سازندگان تجهیزات، شرکت های فناوری و شرکت های فعال در حوزه مخابرات هستیم که برگزاری این طرز نمایشگاه با توجه به تحولاتی که در عرصه تکنولوژی اتفاق می افتد بسیار تاثیر گذار است.

وی افزود: امروزه شرکت های فناورانه سهم بالایی از تولید ناخالص جهانی را به خود اختصاص داده اند و ارزش بازار در دنیا متعلق به این نوع شرکت های فناورانه می باشد.

معاون امور صنایع وزارت صمت بیان کرد: با توجه به تغییراتی که در تکنولوژی دنیا اتفاق افتاده است برگزاری این نوع نمایشگاه ها کمک شایانی می کند تا ماهم در این مسیر حرکت کنیم و با حمایت ساخت تجهیزات داخلی ، بین تقاضا و نیازمندی های بخش صنعت مخابرات و فناوری اطلاعات برای توسعه و رشد ساخت داخل همرسانی و برنامه ریزی انجام دهیم.

صادقی نیارکی دربخش دیگری از سخنانش از برگزاری میزهای توسعه ساخت داخل خبرداد و گفت: خوشبختانه دو میز ساخت داخل در این صنعت با ارزش 118 میلیون یورو برگزار گردیده و میز سوم را هم در دستور کار داریم که تا پایان سال یا ابتدای سال1400 با همکاری وزارت فناوری اطلاعات و انجمن تشکل صنعت مخابرات با میزبانی وزارت صمت میز سوم ساخت داخل صنعت مخابرات و فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد.

معاون امور صنایع درخصوص نتایج برگزاری این نوع نمایشگاه خاطر نشان کرد : این رویدادها را با اهداف خود اتکایی در این بخش، توسعه کسب و کارهای فناورانه ، صادرات خدمات فنی ،مهندسی و فناورانه دراین حوزه دنبال خواهیم‌کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز ده رتبه اول ارزش بازارهای تجاری مربوط است به شرکت ها و کسب و کارهای فناورانه گفت: در دنیا شرکت های فناورانه و کسب و کارهایی که با پلتفرم استارت آپی شکل یافته اند در طبقه بندی از شرکت های نفتی و خودرو سازی پیشی گرفته اند و در ایران هم شرکت های استارت آپی کارهای خوبی انجام داده اند که باید با حمایت و تقویت شرکت های دانش بنیان و فناورانه موجب تغییر جهشی روبه رشد این حوزه باشیم و بتوانند به خوبی نقش ایفا کنند.

عناوین برگزیده