تاریخ: ۰۶ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۵۳
بازدید: ۱۲۲
کد خبر: ۲۴۲۱۱۱
با پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:

عنوان فعالیت اپراتور‌های ارتباطی از تجاری به خدماتی‌-تولیدی تغییر پیدا کرد

‌می‌متالز - بنا به پیشنهاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و موافقت کارگروه نظارت و تخصیص ارز وزارت صمت عنوان فعالیت اپراتور‌های ارتباطی از تجاری به خدماتی‌-تولیدی تغییر پیدا کرد.

به گزارش می‌متالز، بنا به پیشنهاد و حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و در راستای حمایت از کسب‌وکار‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و با موافقت کارگروه نظارت و تخصیص ارز وزارت صمت از این‌ پس نوع فعالیت اپراتور‌های خدمات ارتباطی دارای پروانه فعالیت از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به‌جای تجاری، خدماتی-‌تولیدی محسوب می‌شوند.

بر اساس بخشنامه‌های عمومی و مقررات ارزی بابت واردات کالا، مهلت ارائه اسناد حمل به بانک‌ها از تاریخ صدور حواله برای واحد‌های تجاری ۸ ماه و واحد‌های تولیدی ۱۱ ماه است.

پیش از این در کارت بازرگانی اپراتور‌های خدمات ارتباطی دارای پروانه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سامانه جامع تجارت، نوع فعالیت این اپراتور‌ها «تجاری» در نظر گرفته‌شده بود.

بر همین اساس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با توجه به دلایل مختلف تأخیر برای ورود تجهیزات به‌عنوان عوامل خارج از اراده اپراتور‌ها و نظر به ماهیت فعالیت اپراتور‌های خدمات ارتباطی (خدماتی-تولیدی) و از باب حمایت از کسب‌وکار‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیشنهادی را مبنی بر تولیدی بودن فعالیت اپراتور‌ها و همچنین افزایش مهلت ارائه اسناد حمل و معافیت از پرداخت جریمه مابه‌التفاوت نرخ ارز مربوطه، به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه کرد.

پس از رایزنی‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی معاونت توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع در کارگروه نظارت و تخصیص ارز وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح و در نهایت به تصویب رسید.

بر اساس این مصوبه با تولیدی شدن فعالیت اپراتور‌های خدماتی ارتباطی (مورد تائید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) در سامانه جامع تجارت، مهلت ارائه اسناد حمل (واردات) مربوط به تجهیزات مخابراتی زیرساختی اپراتور‌ها نیز پس از بررسی و معرفی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و تائید وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۸ ماه به ۱۱ ماه و با تمدید ۳ ماهه (شرایط خاص) از سوی دو وزارتخانه نهایتاً تا ۱۴ ماه افزایش خواهد یافت.

هم‌اکنون از سوی نمایندگان دو وزارت برای پیاده‌سازی و عملیاتی شدن این موضوع در سامانه‌ها، هماهنگی‌های لازم در حال انجام است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

عناوین برگزیده