تاریخ: ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۳۷
بازدید: ۸۵
کد خبر: ۳۰۶۸۱۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

نیاز ۵۰ هزار میلیارد تومانی طرح‌های توسعه‌ای سنگ آهن بافق

‌می‌متالز - بیش از ۳۰ نفر از اصحاب رسانه پایتخت با دعوت شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ـ بافق، به مدت ۲ روز به بافق سفر کردند.

به گزارش می‌متالز، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در این نشست گفت: طرح‌های توسعه‌ای این شرکت به‌عنوان بلوک مرکزی معدنی ایران، نیازمند حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است.  

مجتبی حمیدیان افزود: طرح‌های شاخص ما در حوزه معدنی، معدن D ۱۹ در قالب شرکت دشت یوز دره انجیر و معدن ناریگان و آنومالی هشت است که در مجموع به ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارند که بیش از هزار میلیارد آن انجام شده و قرار است امسال به اصل سرمایه گذاری وارد شویم.

وی ادامه داد: کارخانه آهن اسفنجی از جمله طرح‌های صنعتی است که عملیات اجرایی آن از ابتدای امسال آغاز شده و امیدواریم ۳۶ ماهه به پایان برسد که این طرح نیز به ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد.

حمیدیان با اشاره به نیاز پنج تا شش هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کارخانه کنسانتره اظهار داشت: در حوزه زیرساختی، این شرکت در توسعه طرح فاضلاب شهر یزد مشارکت دارد که این طرح نیازمند ۱۰ تا ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است.

وی تصریح کرد: چند طرح اصلاح خط هزار میلیارد تومانی بهره‌وری در این مجموعه تعریف شده و علاوه بر آن‌ها بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تن باطله معدنی در این شرکت وجود دارد که مشغول پرعیارسازی آن‌ها هستیم.

مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران خاطرنشان کرد: این شرکت در سال گذشته بیش از سه هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه داشت و امسال نیز افزایش سرمایه برای پیشبرد و توسعه طرح‌ها را در دستور کار دارد.

استخراج سنگ آهن از معدن D ۱۹ در سه ماهه آخر سال

مدیرعامل شرکت دشت یوز دره انجیر هم گفت: پیش بینی می‌شود بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تن استخراج سنگ آهن در سه ماهه پایان سال داشته باشیم.

کاظم پور با اشاره به اجرای فاز یک باطله برداری با ۱۰۰ میلیون تن استخراج در کمتر از ۱۸ ماه افزود: در حال حاضر وارد فاز ۲ باطله برداری شدیم و در سه ماهه آخر امسال، بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تن استخراج سنگ آهن داشته باشیم.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم در این مجموعه در حال کار فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت دشت یوز دره انجیر تأکید کرد که پیش بینی می‌شود با توجه به افزایش تولید در آینده بین هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما یزد

عناوین برگزیده