تاریخ: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۵۵
بازدید: ۱۵۹
کد خبر: ۵۰۸۴۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مطالبات فعالان اقتصادی تویسرکان با حضور وزیر صنعت بررسی شد

می متالز - مطالبات و درخواست های فعالان اقتصادی تویسرکان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار همدان بررسی شد.
مطالبات فعالان اقتصادی تویسرکان با حضور وزیر صنعت بررسی شد

به گزارش می متالز، رییس سازمان صنعت معدن و تجارت همدان روز جمعه در نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی شهرستان تویسرکان گفت: تویسرکان از شهرستان های فقیر در زمینه صنعت بود که در سالهای گذشته تحول جدی یافت.

حمیدرضا متین افزود: هم اینک بزرگترین واحد تولیدی که قطب دارویی کشور محسوب می شود تحت عنوان "فاران شیمی" با ۲۴۸ نیرو در این شهرستان فعال است در حالیکه این واحد در حال ورشکستگی بود.

وی اظهار داشت: شرکت «تدبیر دارو» نیز در حال تولید مواد اولیه دارو است و تا ۱۵ شهریور امسال قرار است ظرفیت تولیدی خود را تا ۶ برابر افزایش دهد.

رییس سازمان صنعت معدن و تجارت همدان ادامه داد: «هگمتان دارو» نیز از واحدهای بزرگ دارویی استان و کشور محسوب می شود که چند نمونه از تولیدات آن تنها منحصر به این شرکت است. 

متین بیان کرد: شرکت «الیاف سازان آتیه نوین» کار خود را از چند مدت پیش آغاز کرده که امید می رود تا ۱۵ روز آینده بهره برداری شود.

وی توضیح داد: ساخت این شرکت در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از آذر ماه سال ۹۵ آغاز شد و می تواند ۲۸ تن الیاف پلی استر در سه نوبت کاری تولید کند.

علی باقری از سرمایه گذاران غیر بومی تویسرکان که سه مجوز برای انواع تولیدات پارچه ای دریافت کرده گفت: قرار است کارخانه پوشاک در این شهرستان راه اندازی کنم که برای این کار نیازمند رفع موانع پیش روی این طرح هستیم.

محمد خدادادی مدیر شرکت هگمتانه دارو نیز با بیان اینکه تویسرکان به قطب دارو تبدیل شده و در کشور به عنوان شهر دارویی شناخته می شود گفت: تلاش کردیم که تولیدات این شرکت دارویی با استانداردها منطبق باشد.

وی افزود: مهمترین مشکل این شرکت سرمایه در گردش است و در سفر سال گذشته اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری به تویسرکان و بازدید از این شرکت مقرر شد رقمی اختصاص یابد که امیدواریم این مبلغ به زودی پرداخت شود.

وی با بیان اینکه ۸۰ نیرو در این شرکت مشغول به کار هستند خواستار پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش و ۲۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت در اولین فرصت شد.

نماینده ای از اتحادیه مرغ داران تویسرکان نیز از تفویض اختیار نرخ گذاری مرغ از جهاد کشاورزی به وزارت صمت گلایه کرد و گفت: برخی هنگام ارزانی نرخ مرغ می گویند قیمت مرغ تابعی از عرضه و تقاضا است اما موقع گرانی برای آن نرخ تعیین می کنند.

وی افزود: با وجود تعیین عرضه مرغ هر کیلوگرم ۱۲۹ هزار ریال اما این رقم در برخی استان ها رعایت نمی شود همچنین مرغ زنده هر کیلوگرم ۸۵ هزار ریال قیمت گذاری شده در حالیکه در استان های مجاور  ۱۱۰هزار ریال به فروش می رسد.

عناوین برگزیده