آهن و فولاد
آب
با حضور دکتر اردکانیان وزیر نیرو آغاز شد:

می متالز - روز دوشنبه بیستم آبان ماه 98 مراسم آغازین پروژه اجرای شبکه جمع آوری، خط انتقال و تصفیه خانه های فاضلاب شهر کرمان با حضور دکتر رضا اردکانیان وزیر نیرو، دکتر محمد مهدی زاهدی و دکتر محمدرضا پور ابراهیمی نمایندگان شهر کرمان در مجلس شورای اسلامی، مهندس خسروی راد مدیرعامل شرکت فولاد بوتیای ایرانیان و جمعی از مسوولین در محل تصفیه خانه شهر کرمان برگزار شد.
به گزارش می متالز، این پروژه با سرمایه گذاری و اجرای گروه مشارکت BMM (شرکت فولاد بوتیای ایرانیان - شرکت مانا - شرکت معیارصنعت خاورمیانه) از شرکت های زیر مجموعه میدکو در مدت ۵ سال با اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب شهر کرمان به طول ١۴۵٠ کیلومتر - خط انتقال ١٢ کیلومتر - ٣ مدول تصفیه خانه به ظرفیت ۹۰ هزار مترمکعب انجام خواهد شد.



می متالز - وزیر نیرو از تصویب اجرای طرح استحصال و انتقال آب شرب برای ۱۷ استان از آب دریا خبر داد و گفت.
می متالز - مدتی است پدیده اجاره دادن معادن مورد توجه برخی شرکتهای دولتی قرار گرفته که علاوه بر ممانعت از واگذاری معادن باعث ایجاد رانت و هدررفت منابع ملی شده است.
اردکانیان تشریح کرد:
می متالز - وزیر نیرو درباره آخرین وضعیت وام دریافتی از روسیه گفت: مجلس در سال ۹۵ مجوز دریافت وام پنج میلیارد دلاری از روسیه را داد که برای ۲.۸ میلیارد باقی مانده طرحهای مختلفی بررسی و پیشنهاد شد و در ابتدای سال میلادی تشریفات اداری و تنظیمات قراردادها باید انجام شود.
می متالز - عضو هیات مدیره بانک صادرات ایران از آغاز بهرهبرداری فاز اول گازی نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو اسلام آباد غرب با سرمایه گذاری ٢٢٠ میلیون یورویی بانک صادرات ایران خبر داد.
به بهانه سالروز تاسیس میدکو
می متالز - بخش معدن و صنایع معدنی یکی از مهمترین پتانسیلهای کشور است که در برنامه ششم توسعه کشور نیز بر ارتقای این بخش در تولید ناخالص داخلی تاکید شده است. همچنین این بخش از جمله پتانسیلهای صادراتی کشور محسوب میگردد. شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) نیز در طی 12 سال فعالیتش در راستای ارتقای سطح تولید محصولات این بخش و افزایش سطح صادرات، گامهای بسیار موثری برداشته است.
وزیر نیرو:
می متالز - وزیر نیرو با اعلام تسویه ۱۱ هزار میلیارد تومان از بدهی ۳۵ هزار میلیارد تومانی به بخش خصوصی گفت: تا تابستان ۱۴۰۰ متوسط افزایش تولید برق به ۳۸ درصد در هر سال خواهد رسید.