تاریخ: ۱۷ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۳۰
بازدید: ۱۳۵
کد خبر: ۸۰۵۰۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رضوانی‌فر:

در یکسال 7 شرکت و یک هلدینگ شستا به بورس پیوستند

می متالز - مدیرعامل شستا در نشست بررسی عملکرد شش ماه شرکت‌های تابعه صبا تامین، گفت: حضور در بورس؛ راه رسیدن شستا به ارتقای عملکرد، کارائی و شفافیت است.
در یکسال 7 شرکت و یک هلدینگ شستا به بورس پیوستند

به گزارش می متالز، مدیرعامل شستا گفت: ایجاد فضای شفاف واقعی طی یکسال اخیر در مجموعه وزارت کار و شرکت‌های تابعه به خصوص شستا باعث شده تا افکار عمومی نسبت به شرکت‌های وابسته به شستا آسودگی نسبی پیدا کنند.
 
رضوانی فر با تجلیل از عملکرد شرکت های تابعه هلدینگ سرمایه گذاری صبا تامین افزود: شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین و شرکتهای تابعه آن بازوی اصلی شستا در صیانت و بازارگردانی سهام شرکت‌های بورسی شستا است و از این جهت اهمیت بسزایی دارد.
 
مدیرعامل شستا با اظهار امیدواری نسبت به بورسی شدن صبا تامین و شرکت‌های تابعه آن در سال 98 گفت: حضور شستا، هلدینگ ها و شرکتهای تابعه در بورس عامل اصلی رسیدن به اصل مهم شفافیت است. مهم‌ترین و اولین برنامه ما به منظور تحول در شستا ساماندهی شرکت‌ها از طریق ادغام، انحلال، ورود به بورس و فروش سهام بود. در این یکسال 7 شرکت و یک هلدینگ به بورس پیوستند و مراحل ورود به بورس شرکت‌های باقی مانده به سرعت در حال انجام است.
 
به گفته مدیرعامل شستا "اولین دستاورد حضور در بورس، همان شفافیتی است که جناب وزیر در مجلس تعهد کردند و شستا از پاسخگویی و ارائه گزارش عملکرد در یک مجمع محدود و جمع کوچک در منظر قضاوت عامه مردم و سهام‌داران قرار میگیرد. شستا مکلف می‌شود به ارائه صورت‌های مالی و گزارش فعالیت هیات مدیره گزارش مربوط به تغییرات پرتفوی و سرمایه گذاری از یک امر داوطلبانه به یک امر الزامی تبدیل می‌شود در دوره‌های منظم ماهانه و سالانه. بنابرین این اقدام موجب ارتقاء شفافیت و ارتقای پاسخگویی مدیریت در شستا خواهد شد که خود به تنهایی مهم‌ترین دستاورد است. 
 
وی افزود: حضور در بازار سرمایه کمک می کند دارایی‌های مجموعه ارزش قابل پیش بینی داشته باشد و روش مشخصی برای ارزیابی ارزش روز دارایی‌های سازمان تامین اجتماعی به وجود آید. به هر صورت زمانی که زیرمجموعه‌های شستا و به طور کلی مجموعه شستا وارد بورس شود ارزش روز دارایی‌ها همیشه و به‌روز در تامین اجتماعی محسوس و قابل مشاهده خواهد بود. 
 
مدیرعامل شستا اظهار داشت: از آنجا که عدد عرضه شستا بزرگ است شاید این فرایند بورسی شدن زمان زیادی طول بکشد، اما در نقطه شروع با توجه به ابعادی که شستا دارد و باتوجه به سازوکارهایی و مقرراتی که در بازار سرمایه وجود دارد، شاید با نظر سازمان بورس حدود 5 درصد آن در عرضه اولیه عرضه شود و تا 10 درصد ممکن است قابل افزایش باشد، البته این میزان، برای عرضه اولیه است و مابقی آن متناسب با سیاست‌های سازمان و شرایط بازار و ... انجام می‌شود.

عناوین برگزیده