تاریخ: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۲۱
بازدید: ۳۵۱
کد خبر: ۱۴۳۰۹۳
سرویس خبر : انرژی

پاداش۴۷۰۰ میلیاردی برای مشترکان برق صنعتی و کشاورزی

می متالز - مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مشترکان برق در حوزه صنعت و کشاورزی که در زمره تولیدکنندگان بزرگ کشور هستند تابستان امسال از محل انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت های برق منطقه‌ای چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال پاداش گرفتند.
پاداش۴۷۰۰ میلیاردی برای مشترکان برق صنعتی و کشاورزی

به گزارش می متالز، محمدحسن متولی زاده افزود: تابستان هر سال به منظور مدیریت اوج مصرف بار در شبکه برق، با واحدهای تولیدی در حوزه صنعت و کشاورزی تفاهمنامه همکاری منعقد می‌شود تا بتوان برق مورد نیاز را به تناسب در شبکه تامین کرد.

وی ادامه داد: پارسال ۱۲۰ هزار مشترک صنعتی و کشاورزی بزرگ در کشور با شرکتهای برق تفاهمنامه منعقد کردند تا مصرف برق خود را با ساعات غیراوج مصرف جابه‌جا کنند و پاداش بگیرند که این تعداد در تابستان امسال به ۲۹۰ هزار مشترک رسید.

مدیرعامل شرکت توانیر همچنین در خصوص تاثیر شیوع کرونا در حوزه برق گفت: با این که شیوع کرونا در اکثر نقاط دنیا باعث شد مصرف انرژی در بخش تولید و خدمات کاهش یابد در ایران به خاطر رونق تولید، نه تنها مصرف انرژی کاهش نداشت بلکه افزایش قابل ملاحظه‌ای نیز پیدا کرد.

متولی زاده افزود: امسال میزان برق مصرفی صنایع بزرگ کشور ۱۴ درصد افزایش یافت و صادرات برق نیز رشد قابل ملاحظه‌ای داشت.

مدیرعامل توانیر پرمصرفها را به نصب سلول‌های خورشیدی توصیه کرد

مدیرعامل شرکت توانیر از اجرای پویش ملی “برق امید” از ابتدای آبان ماه امسال خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح در کشور اصلاح الگوی مصرف برق در بخش خانگی است و به پرمصرف ها نیز توصیه می‌شود مازاد انرژی خود را از طریق نصب سلول های خورشیدی تامین کنند.

متولی زاده افزود: در این طرح مشترکان برق به سه گروه کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تقسیم می‌شوند و ملاک برای تعیین گروه از بین مشترکان، رعایت الگوی مصرف ماهانه در فصول گرم و سرد سال است به این معنا که اگر مشترکان کمتر از الگوی تعیین شده مصرف کنند، جزو گروه کم مصرف قرار گرفته و ۱۰۰ درصد تخفیف در قبوض برق آنها اعمال می‌شود.

مدیرعامل توانیر ادامه داد: مشترکانی که به اندازه الگوی تعیین شده در ماه، مصرف برق داشته باشند جزو گروه خوش مصرف قرار گرفته و تغییری در میزان قبض برق آنها اعمال نخواهد شد.

وی گفت: به مشترکانی که بیش از اندازه الگوی تعیین شده در ماه، مصرف برق داشته باشند، ۶ ماه فرصت داده می‌شود و در این مدت آموزشهای لازم را فرا می‌گیرند تا بتوانند با روشهای ساده میزان مصرف برق خود را کاهش دهند.

متولی زاده افزود: در صورت نیاز به مشترکان پرمصرف توصیه می‌شود سلول خورشیدی نصب کنند تا بتوانند مازاد مصرف انرژی خود را از این طریق تامین نمایند.

وی ادامه داد: هدف از اجرای طرح “برق امید” افزایش قیمت مصرف نبوده و امید است اکثر مشترکان مشمول کاهش و اصلاح الگوی مصرف شوند، در صورتی که پرمصرفها هیچ اقدامی برای مدیریت مصرف خود نداشته باشند، مشمول پرداخت هزینه اضافه خواهند شد.

بطور متوسط حدود ۳۰ درصد مشترکان برق کشور در محدوده کم مصرف، ۱۵ درصد پرمصرف و ۵۵ درصد در محدوده خوش مصرف هستند. براساس طرح برق امید، مشترکانی که متوسط مصرف ماهیانه برق آنها در ماه‌های گرم سال ۱۰۰ کیلووات ساعت و کمتر و در ماه‌های سرد سال ۸۰ کیلووات ساعت و کمتر باشد هیچ مبلغی پرداخت نمی‌کنند.

عناوین برگزیده