تاریخ: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ ، ساعت ۲۳:۳۹
بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۲۲۴۵۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
از سوی نوبخت ابلاغ شد

الزام تعیین مدیر پروژه‌ مشارکت عمومی خصوصی در دستگاه‌های اجرایی

می متالز - رئیس‌سازمان برنامه و بودجه کشور دستگاه‌های اجرایی را نسبت به تعیین مدیر پروژه مشارکت عمومی – خصوصی و معرفی نماینده ثابت و تام‌الا‌اختیار برای واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی در کشور ملزم کرد.
الزام تعیین مدیر پروژه‌ مشارکت عمومی خصوصی در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش می متالزبه نقل از مرکز اطلاع‌رسانی، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل‌ سازمان برنامه و بودجه کشور،‌ در راستای تسریع در جلب مشارکت بخش خصوصی در پروژه‌های زیرساختی، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس‌سازمان برنامه و بودجه کشور طی ا‌بلاغیه‌ای به تعدادی از وزرا، دستگاه‌های اجرایی را  نسبت به تعیین مدیر پروژه مشارکت عمومی – خصوصی و معرفی نماینده ثابت و تام‌الا‌اختیار برای واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی در کشور ملزم کرد.

در این ابلاغیه آمده: نظر به اهمیت و اولویت بالای اجرای سیاست مشارکت عمومی – خصوصی و واگذاری طرح‌های عمرانی به بخش خصوصی در کشور و ضرورت هماهنگی، پیگیری‌ ویژه، رفع ابهامات و تسهیل و تسریع فرآیندهای اجرایی به صورت متمرکز،  نماینده‌ای از جانب سازمان برنامه و بودجه کشور تعیین شده است.

از دستگاه‌های ا جرایی به عنوان مجری طرح‌های عمرانی، انتظار می‌رود، ضمن اهتمام ویژه نسبت به اجرای سیاست مذکور، همکاری و هماهنگی لازم را با نامبرده به عمل آورده و در راستای عملیاتی نمودن موضوع یاد شده در دستگاه اجرایی متبوع، محورهای زیر را در دستور کار قرار دهند:

۱- متناظر با مسوولیت متمرکز ایجاد شده در سازمان، ضروری است هر دستگاه اجرایی نماینده مطلع، ثابت و تام‌الاختیار خود را تا تاریخ ۲۶/ ۸/ ۱۳۹۷ به مدیر پروژه معرفی نماید که نماینده مذکور در قالب ساختار سازمانی مشخص با استفاده از ظرفیت‌های موجود دستگاه‌ اجرایی متبوع، مسئول اجرای این امر شود و ضمن داشتن شناخت مناسبی از ماهیت مشارکت عمومی – خصوصی، از دسترسی مناسب به اطلاعات و اختیار پیگیری از زیرمجموعه برخوردار باشد.

۲- هر دستگاه اجرایی طی هماهنگی با امور بخشی ذی‌ربط در سازمان و با راهبری مدیر پروژه، برای حوزه‌های مختلف زیرساختی تحت مدیریت، نسبت به طراحی الگو(های) مشارکتی و سازوکارهای تشویقی و جذب سرمایه‌گذاری اقدام نماید به نحوی که الگوی طراحی شده به شکل استاندارد مبنای عمل در آن حوزه قرار گیرد.

۳- دستگاه‌های اجرایی به طور منظم در قالب ارایه بودجه سنواتی، برنامه سالانه توسعه مشارکت عمومی – خصوصی در دستگاه اجرایی متبوع را تهیه و به همراه الزامات و منابع مورد نیاز آن به مدیر پروژه ارسال نمایند.

۴- پس از تأیید برنامه سالانه، همکاری و پیگیری‌های لازم با مدیر پروژه برای عملیاتی نمودن برنامه از سوی کلیه دست‌اندرکاران ذی‌ربط در دستگاه اجرایی انجام گیرد.

۵- گزارش منظم و دوره‌ای از نحوه اجرای برنامه سالانه و عملکرد دستگاه اجرایی به مدیر پروژه ارایه شود.

عناوین برگزیده