تاریخ: ۱۴ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۱:۱۸
بازدید: ۲۸۶
کد خبر: ۲۱۶۸۸۳
سرویس خبر : اجتماعی

هشدار بیمارستان بانک ملی درباره افزایش و حاد شدن شرایط کرونا

‌می‌متالز - مدیر امور بیمارستان و دانشکده پرستاری بانک ملی ایران هشدار داد تعداد مبتلایانی که به بیمارستان بانک مراجعه می‌کنند، افزایش نگران کننده‌ای یافته است.

به گزارش می‌متالز، سخندان که در یک لایو اینستاگرامی شرکت کرده بود، در این باره گفت:در شرایط جدید، ویروس کرونا با سرعت بیشتری به افراد منتقل می‌شود؛ بنابراین از همکاران تقاضا دارم که فاصله گذاری اجتماعی را در محیط کار و سایر اماکن عمومی بیشتر از گذشته رعایت کنند.

وی افزود: متاسفانه تعدادی از همکاران ما در شهرستان‌های مختلف به خصوص شهر‌های جنوبی کشور به طور خانوادگی به این ویروس مبتلا شده اند که به دلیل شرایط خاص آن مناطق، ترتیبی داده شد تا به نحوی یا از راه دور و یا از طریق پزشکان مستقر در استان‌های مجاور و نزدیک، مورد مراقبت‌های پزشکی قرار بگیرند.

وی با تشریح اقدامات انجام شده برای ارائه سرویس‌های جدید به مبتلایان کرونا گفت:امروز یک امکان جدید در بیمارستان بانک ملی ایران ایجاد شد که توسط آن۱۳۰ همکار مبتلا به کرونا در استان تهران در منزل شان تحت مراقبت قرار گرفته اند.

سخندان با اشاره به روند تهیه داروی درمان کرونا گفت: به دلیل تنگنا‌های موجود در کشور، با شرایط بسیار سختی در بیمارستان بانک ملی ایران داروی درمان کرونا تهیه می‌شود، اما با وجود این مشکلات، بیمارستان، تلاش کرده است تا بهترین خدمات درمانی را به همکاران و خانواده‌های محترم آن‌ها ارائه دهد.

وی افزود:در حال حاضر در استان تهران ۵۰۰ آزمایشگاه و ۲۵۰ رادیولوژی آنلاین شده اند و از امروز نیز داروخانه در شرایط آنلاین قرار گرفته است. با تکمیل این روند و رفع مشکلات، امیدواریم تا ۲۰ روز آینده همکاران در کل استان تهران قادر باشند انواع خدمات رادیولوژی، آزمایشگاه و دارویی را بدون مشکلی دریافت کنند. وی تاکید کرد:با تایید نسخه توسط پزشک بیمارستان، همکاران می‌توانند در هر نقطه از استان تهران در بیمارستان‌ها و داروخانه ها، بدون دفترچه خدمات را دریافت کنند.

دکتر بینا منتظر رئیس بیمارستان بانک ملی ایران نیز در این لایو با تشریح شرایط جدید کرونا گفت:پیش از این هنگامی که در یک خانواده فردی مبتلا می‌شد، تعداد محدودی از افراد خانواده همراه او به این ویروس ابتلا پیدا می‌کردند، اما اخیرا شاهد هستیم که با ابتلای یک فرد، کل خانواده مبتلا می‌شوند.

وی با هشدار به همکاران نسبت به رعایت نکات فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تاکید کرد:ویروس هندی کرونا را باید بسیار جدی گرفت. این ویروس ممکن است برای فرد مبتلا درگیری مغزی ایجاد کند. در بیمارستان‌های دیگر دیده شده است که فرد مبتلا به طور ناخواسته، واکنش‌ها و رفتار‌های کنترل نشده‌ای از خود بروز می‌دهد که این رفتار‌ها ناشی از عصبانیت نیست، بلکه ناشی از تاثیر‌های مخرب ویروس بر مغز فرد مبتلا است.

دکتر مهری نیک بین مسوول بخش عفونی بیمارستان بانک ملی ایران نیز در این لایو اظهار کرد: من در این باره به عموم مردم هشدار می‌دهم که بدتر شدن شرایط جدید ویروس کرونا را جدی بگیرند. علایمی که به تازگی در بیماران دیده می‌شود، بسیار شدیدتر از علایم بیمارانی است که در گذشته به این ویروس مبتلا می‌شدند.

وی افزود:در حال حاضر همه کارکنان بیمارستان بر اثر ماه‌ها فشار متمادی ناشی از مراجعه و بستری شدن بیماران کرونایی، فرسوده و خسته شده اند و توان شرایط بدتر از این را ندارند. مسوول بخش عفونی بیمارستان بانک هشدار داد:به دلیل تحریم‌ها دارو‌های مورد نیاز در کشور محدود است و ممکن است با شدت گرفتن ابتلا‌ها نتوان داروی کافی برای درمان همه بیماران را تامین کرد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده