تاریخ: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۲۵
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۳۰۳۸۸۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت استان اردبیل اعلام کرد؛

فعالیت ۹۱ درصد از واحد‌های تولیدی و صنعتی در اردبیل/ برنامه‌ریزی برای تکمیل زنجیره‌های تولید در استان

‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان اردبیل با اشاره به شناسایی ۱۰۱ طرح راکد در این استان اعلام کرد که ۹۱ درصد از واحد‌های تولیدی و صنعتی در استان اردبیل فعال هستند.

به گزارش می‌متالز، «رامین صادقی» مدیرکل صمت استان اردبیل، ضمن بیان مطلب فوق افزود: یک هزار و ۵۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل وجود دارد که ۹۱ درصد آن‌ها فعال و کمتر از ۱۰ درصد راکد است.

وی با تشریح برنامه سازمان صمت استان اردبیل برای فعال سازی واحد‌های راکد استان افزود: سال گذشته، احیای واحد‌های صنعتی جزو برنامه‌های اصلی بوده و امسال نیز مقرر است ۴۰ واحد راکد صنعتی دیگر به چرخه تولید بازگردد و این امر با پرداخت تسهیلات و منابع مورد نیاز به واحد‌های تولیدی راکد انجام و مواد اولیه آن‌ها تامین خواهد شد.

مدیرکل صمت استان اردبیل اضافه کرد: در همین راستا پرداخت تسهیلات حمایتی کم‌بهره از واحد‌های صنعتی و تولیدی از محل تبصره ۱۸ با همکاری بانک‌های عامل مورد توجه قرار گرفته و میزان جذب تسهیلات از این محل به ۱۳۶ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه با توجه به شناور بودن این تسهیلات ۳۶ درصد بیشتر از سهم استان جذب شده و امیدواریم در سال‌جاری نیز تخصیص این منابع یاریگر واحد‌های تولیدی و صنعتی باشد، تصریح کرد: یکی از اهداف جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، راه‌اندازی طرح‌های جدید و در کنار آن احیا و راه‌اندازی واحد‌های تولیدی راکد و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه آنهاست و محقق شدن این هدف مستلزم همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان است.

مدیرکل صمت استان اردبیل با اشاره به ارائه تسهیلات به واحد‌های تولیدی و صنعتی استان تاکید کرد: تاکنون از محل تبصره ۱۸ سه هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحد‌های تولیدی و صنعتی با هدف رونق تولید و اشتغال پرداخت شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: میزان تسهیلات مصوب برای واحد‌های تولیدی و صنعتی استان از سوی بانک‌های عامل سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بوده که ۸۰ درصد آن پرداخت شده و ۲۰ درصد دیگر هم به زودی پرداخت خواهد شد.

صادقی تکمیل زنجیره‌های مختلف تولید در استان را یادآور شد و گفت: تکمیل زنجیره‌های تولید از جمله تولید خودرو و قطعات آن، زنجیره صنایع سلولزی از قبیل ام دی اف، پارکت، اچ دی اف، زنجیره تولید نساجی و پوشاک، تکمیل زنجیره اکتشاف و بهره‌برداری عناصر معدنی فلزی از جمله مس و مولیبدن در استان در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال ۱۴۰۲ استان اردبیل در زمره استان‌های صنعتی کشور شناخته خواهد شد.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده